Cable Partners: uw partner voor een compleet Multimedia aanbod

Dat wij reeds vele jaren coaxkabels verkopen kan je niet ontgaan zijn, maar inmiddels is ons assortiment verder uitgebreid! Je kunt bij ons terecht voor het assortiment van Hirschmann Multimedia. Wij zullen hun producten verkopen én uitbouwen.

Slimme multimediaoplossingen voor radio, televisie en internet in woningen en gebouwen

Cable Partners levert innovatieve producten en servicegerichte oplossingen op het gebied van multimediale communicatietechnologie. Dit kan gaan om oplossingen en producten voor een optimaal bekabeld netwerk in huis: voor coax installaties en datanetwerken.

 Via B2B verkoopkanalen voorzien wij bedrijven van hoogwaardige kabels, connectoren en producten voor internet en televisie in huis. Voor verschillende markten stelt Cable Partners innovatie en duurzaamheid centraal en bieden wij altijd een passend product.

Het assortiment bestaat uit coax- en data-aansluitdozen, gereedschappen, adapters, plug-ins, netwerkswitches, connectoren en natuurlijk bijbehorende kabels.

Producten én service

Naast de keuze voor kwaliteitsproducten is de installatie daarvan minstens zo belangrijk voor het beste resultaat. Daarom helpen wij je graag op weg met heldere instructies voor een installatie. We halen niet alleen de producten in huis, maar ook de kennis. Dit doen we met Henk van der Honing. Henk is onze Unit Manager Multimedia die een jarenlange ervaring uit de IT-, telecom- en elektrotechnische branche, onder andere bij Hirschmann Multimedia, met zich mee brengt.

Elektro & Klimaat

Bezoek ons op de Elektro & Klimaat van 17 t/m 19 september in Expo Houten. Op stand 138 kun je kennismaken met Henk én laten we een aantal Multimedia producten aan je zien. Klik hier voor gratis kaarten voor deze beurs.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0165 523 000 en vraag naar Henk.